Nyambut Gawe

Title: Nyambut Gawe Kang bagus Lan Ora Rugi
Published: Thu, 19 Sep 2013 17:18:00 +0700
Categories: ALL Katagori, Syiiran Pengasuh,
Content:

 اللهمّ صل وسلّم على # سيدنا ومولانامحمد

عددما بعلم الله صلاة # دائمة بدوام ملك الله

Poro konco – kang podo  – nyambut gawe

Iki dawuhe – ABUL LAITSI – ASSAMARQONDI

Ono kitab – kang jeneng – TANBIGHUL GHOFILIN

Supoyo siro – ora bakal – susah burine

Ono hasile – ono manfa’ate – ono barokahe

Ono selamete – ono mundake – ono rizqine

Ono ganjarane – ono dunyone – ono akhirate

Perkoro limo – kudu di rekso – lan di lakoni

Nomer sijine – ora oleh – ngakhirno fardu

Opo maneh – ninggal sholat – limang waktu

Nomer lorone – ora oleh – ngelarakno konco

Besok akhire – ono akhirat – bakal di sikso

Nomer telune – kanggo kebutuhan – awak dewene

Kebutuhan – anak bojo – lan keluargane

Ora oleh – niat nyejo – ngumpulno bondo

Opo maneh – niat nyejo – ngakeh-ngakehno

Nomer papate – ora oleh – nyusah no awake

Sangking grengsenge – atine – marang dunyane

Nomer limone – rizki iku – sangkeng pengerane

Ora oleh – rizki iku – sangkeng nyambut gawene

Sopo biso ­- ngelakoni – limo iki

Nyambut gawene – kang di lakoni – ora rugi

Oleh ridlone – pengeran – kang moho suci

Uripe mulyo – ora bakal – melarati

Ya Allah gusti – kulo nyuwon – rizqi barokah

Kangge ibadah – kesah haji – mekah madinah

Pados ilmu – amar ma’ruf – istighosah

Maus Al-Qur’an – Shilatur rohim – Sholat jama’ah

Amin Amin – Amin Amin – Amin Amin

Amin Amin – Amin Amin ­- Amin Amin

Amin Amin – Amin Amin – Amin Amin

Amin Amin – Ya Alloh – Robbal Alamin

 

Ngawonggo , 26 September 2012 M.

                     10 Dzulqo’dah 1433 H.

Penulis

 

 

KH.M.RIDLWAN ALKANMA.S Ag
Iklan
%d blogger menyukai ini:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close